Wordpress specialisten


Wij bouwen alle websites in WordPress. Het content management systeem ook wel CMS genoemd is voor iedereen erg toegankelijk en tot op heden het meest gebruikte content management systeem ter wereld!


Je hebt geen programmeerkennis nodig en je kunt eenvoudig je website na aflevering zelf beheren. Door onze jarenlange ervaring met Wordpress kunnen we in de meeste gevallen aan al jouw wensen voldoen.


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Z oekmachines als Google en Bing zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Van kleding tot een wasmachine, een paar nieuwe schoenen we zoeken alles op het internet. Jouw potentiële klanten doen dat ook!

Maar als jouw website niet in de zoekresultaten naar boven komt, loop je deze potentiële klanten mis. Daarom is het belangrijk dat de content van je website geschikt wordt gemaakt voor zoekmachines. We noemen dit Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie.

J e wilt natuurlijk dat je gevonden wordt met de juiste zoektermen, zodat je die klanten binnenhaalt die zoeken naar jouw product of dienst. Dat kan. Wij maken hierbij gebruik van de Yoast plugin voor Wordpress. Yoast SEO is een WordPress-plug-in die de positie van je website in zoekmachines verbetert door je te helpen de inhoud en zoekwoorden van je website te optimaliseren. Veel van wat Yoast SEO doet is geautomatiseerd, maar heeft wel input en wat planning nodig. Wij configureren deze plugin voor je en ondersteunen je hoe je dit het beste kunt doen.